Vi kan med glede konstatere at flere og flere benytter seg av vårt tilbud med lunsjluke på Husøy.

Det var i september at vi åpnet luka vår i fabrikken på Husøy. Ideen var å tilby alle de arbeidende på ulike prosjekt på Husøy et godt alternativ til lunsj.
Menyen satte vi opp etter nøye vurdering, samt hva som var populært hos vår butikk på Amfi Åkra. Varme fiskekaker, fish & chips, baconpannekaker, fiskeburger, fylte krabbeskall, plukkfisk og selvfølgelig også noe leskende til maten.

Og vi ser nå at tilbudet var sårt tiltrengt, for nå er det ikke bare våre nærmeste naboer som strømmer til lunsjluka, men her har jungeltelegrafen har gått langt utenfor Husøys grenser. Nå stemmer det til med lunsj-sultne fra øst og vest og det kan gå varmt i luka enkelte dager.

De ansatte på storkjøkkenet vårt disker opp den ene varmretten etter den andre, og undertegnede må vel snart skjule vippshistorikken for ikke å vise hvor mange fiskekaker og baconpannekaker det har gått siden oppstarten.

Men Margareth og Anne på storkjøkkenet opplyser at de har plass til flere kunder, “her er det bare å bestille, enten på våre nettsider”, eller stikke innom luka som har åpent mandag til fredag mellom 10.30 – 12.30!” sier de to damene nesten i kor!

Vi stemmer i, og sier velkommen til oss i Husøyvegen 228, alle som ønsker en deilig varm lunsj!