Da vi bygget Nord-Europas mest avanserte krabbefabrikk på Husøy, var et nytt storkjøkken en viktig faktor. Nå ser vi svaret på hvorfor, det er ikke mange aktører på Haugalandet som tilbyr det utvalget av sjømat, når det kommer til catering.

En ting var at cateringen hadde vokst seg ut av lokalene på vår butikk på Amfi Åkra, en annen var at vi måtte ha større plass og flere folk til å håndtere etterspørselen. Nå ruller det og går på vårt nye storkjøkken på Husøy, og bestillingene kommer inn.
På det nye storkjøkkenet er det plass til å boltre seg, og kapasiteten er mye større, det vises igjen. Produktutvalget er det samme som det alltid har vært hos Åkra Sjømat. Her kan du velge mellom:
– Sjømatbord
– Koldtbord
– Smørbrød
– Ekslusivt Sjlmatbord
– Fiskesuppe
– Bacalao

I jungelen av antall aktører som driver med catering på Haugalandet, skiller vi oss ut med delikatesser fra havet som våre hovedingredienser i vårt cateringtilbud. Vi lager selvfølgelig også tradisjonelle smørbrød og koldtbord, men synes at havets delikatesser hører hjemme når du befinner deg i vår region.

“Vi ser jo at smørbrød er det det går mest av”, sier Margareth Fikstveit som er en av de ansvarlige på Storkjøkkenet og får et anerkjennende nikk fra sin kollega Anne Sandve. “Bare denne uken har vi passert bestillinger på over 1000 smørbrød”, sier Anne Sandve, “men det er bare kjekt”, legger hun til.
Sjømatbord er også populært ifølge damene, som sier at det bare er til å bestille via butikken til Åkra Sjømat på Amfi Åkra eller via nettsiden aakra.no hvor det ligger ute hele utvalget for cateringen. Der ligger det også skjema du kan fylle ut, eller du kan ta direkte kontakt via mail eller telefon.

Jo flere bestillinger, jo kjekkere har vi det på jobb sier damene som er klare til å ta i mot din bestilling, enten det er til jobb eller privat. Vi fikser det du måtte ønske, sier de to positive damene, som må hive seg over neste bestilling, som er nettopp nye smørbrød!