Julen nærmer seg med stormskritt og mange vil ha catering og slippe stresset i jula. Vår oppfordring er da; vær tidlig ute med bestilling av catering før jul.

Vi merker trykket både på lunsjluka vår og ikke minst cateringbestillingene. Det er tydelig at folk ønsker minst mulig stress i jula. Bestillingene ramler inn og produksjonen går for fullt på storkjøkkenet på Husøy. Det går varmt for seg her på kjøkkenet og damene som styrer oppfordrer folk til å planlegge i god tid og være tidlig ute med bestillingene. Det er også viktig å påpeke at om en ønsker catering i romjula, så MÅ bestillingen være levert før den 22. desember, fordi en må handle inn i god tid før romjulen setter inn. Det samme gjelder for nyttår, vær tidlig ute. Her er det også viktig å huske at nyttårsaften havner på en søndag, så bestillinger til nyttårsaften kan leveres ut senest lørdag 30. des. Da er det viktig at det står på kjøl til dagen etter.

Dette gjelder all catering.

Hummer, krabbe og reker til jul/nyttår?

Ønsker du skalldyr til jul/nyttår, da må du være tidlig ute med bestillinen din til butikken, så vi får samlet opp bestillinger for å dekke etterspørselen.

Det ser jut som om det blir en travel jul for oss og det ser vi frem til og gleder oss!

Velkommen til oss i Åkra Sjømat for en hyggelig handel!